Kooperatifçilik Otobüsü Antalya Programını Kumluca ve Finike'de Tanıtım ve Geliştirme Faaliyetleriyle Tamamladı.

09 Mart 2020

KOOPERATİFÇİLİK OTOBÜSÜ ANTALYA PROGRAMINI KUMLUCA VE FİNİKE’DE TANITIM VE GELİŞTİRME FAALİYETLERİYLE TAMAMLADI
 
Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Tanıtma ve Geliştirme Projesi Kooperatifçilik Otobüsü son gününde Kumluca ve Finike’de tanıtım ve eğitim faaliyetlerine devam etti.
 
Kumluca Ziraat Odasında gerçekleştirilen, kooperatif ortak ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda meyve ve sebze üreticilerine yönelik kooperatifçilik eğitimi verildi. Programa Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Kumluca Kaymakamı Hakkı UZUN, Antalya Ticaret İl Müdürü Halil ÖZŞAHAN ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa KÖROĞLU tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başlandı. Kumluca programında bir girişim modeli olarak kooperatif işletmeler anlatıldı. Kooperatiflere yönelik ihracat eğitiminin ardından Migros İyi Tarım uygulamaları ile ilgili bilgilendirme yapıldığı.
 
Kooperatifçilik Otobüsü Antalya’da son etkinliğini Finike’de gerçekleştirdi. Finike Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ ve Finike Kaymakamı Ergün BAYSAL tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başlandı. Ardından kooperatif girişimciliği anlatılarak, üreticilere yönelik ihracat eğitimi verildi.