33. Ahilik Haftası kutlamaları Yapıldı.

16 Eylül 2020

33. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında  Ahi Yusuf Türbesi'nde Ticaret İl Müdürü Halil ÖZŞAHAN, AESOB Birlik Başkanı Adlıhan DERE ile  beraber  ,Birlik Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanlarıyla birlikte Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL ve Ahi Yusuf Camii İmamı Yeşil BUZCU hocanın duaları ile başladı  ve sonrasında  Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.
 
Akabinde Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Antalya Valimizi Sayın ; Ersin YAZICI 'yı, Ticaret İl Müdürümüz Halil ÖZŞAHAN, AESOB Birlik Başkanı Adlıhan DERE ,Birlik Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyelerimiz ve Oda Başkanlarıyla birlikte  ziyaret ederek Ahi Kaftanı giydirildi ve plaket takdiminde bulunuldu.
 
Yılın Ahisi olarak seçilen Antalya Kuyumcular Odası Üyesi, Lüppe Ustası Ahmet ŞAT'a, Yılın Kalfası olarak seçilen Serik Esnaf Odası Üyesi, Otomotiv Boyacısı Ali ÇOLAKOĞLU'na ve Yılın Çırağı olarak seçilen Antalya Kuaförler Odası Üyesi, Kuaför Ünal DİLSİZ'e plaketleri takdim edildi.